• 7
    tarihe galatasaray devrimi olarak geçmesi gereken büyük direniştir. liseciler kulüpten elini çekene kadar hiçbir maça gidilmemeli, hiçbir ürün alınmamalı, çark dönmemelidir. gönlüm terim'in de istifasını istiyor. mustafa cengiz yoksa ben de yokum, bu karar kabul edilemez desin, bu direnişe destek versin. aynı şekilde ultraslan'dan da aynı şeyi bekliyorum ama henüz ses yok. bakalım sucuk mu tatlı yoksa galatasaray menfaatleri mi.

    liseciler bu takımı çok sevdiği için burda değiller. rantı, parayı, ihaleleri sevdikleri için başımıza musallat durumdalar. bu musluk kapanınca hepsi yuvalarına nasıl dönüyor izleyin. ne kadar sürerse sürsün sonuca ulaşana kadar devam etmesi gereken bir boykot başlatılmalı kesinlikle. tek seferde ve tam olarak indirilmesi gerekiyor lisecilerin. kulüp taraftara açılana kadar da en ufak bir yardım yapılmamalı. zira bundan sonra benden 5 kuruş çıkmaz bu takıma. maçları da malum ortamlardan soğuk linklerimi içerek izlerim. bu zihniyet temizlenmediği sürece bize rahat yok.

    bugün galatasaraylılığım gerçekten çok büyük darbe aldı. çocukluk aşkım, babamın emaneti olan bu takıma sevgimi kaybetmekten korkuyorum. artık direnmeliyiz!

    edit: typo
App Store'dan indirin Google Play'den alın