• 22
    çok ilginç şekillerde mustafa cengiz ve yönetiminin eleştirildiği kurul. mali yönden eleştirecek pek bir şey bulamayınca, sportif yönden eleştirilerin de ucu fatih terim'e dokunma ihtimaline karşı linç yeme korkusu olunca, rakiplerin neredeyse yaptığı her açıklamaya neden cevap verilmedi diye hesap soruldu. başkan ve yönetim işi gücü bırakacak, herkese laf yetiştirmeye ayıracak mesaisini.

    mali yönden de garip garip sallamalar oldu. bir kişi hiçbir sunum yapmadan ya da mali tablo göstermeden, mali durumun iyi olduğuna inanmadığını söyledi. bildiğin mali tablolarda usulsüzlük ile suçladı yönetimi. o zaman iddianı kanıtlayacaksın tablolarla. yok öyle çamur atıp kaçmak.

    öteki çıktı başkan neden binali yıldırım ile fotoğraf çektirdi diye hesap sordu. kaldı ki fotoğraf çektirdiği yer başkanlar buluşması. buradaki en muhalif adam bile galatasaray başkanı olursa o kişilerle fotoğraf çektirmek zorunda.

    garip eleştiriler daha da çok olmuştur da ben ara ara baktığımda çok az dayanabildim konuşmacılara.

    bu genel kurul gösteriyor ki eğitim düzeyi ne olursa olsun, unvanları ne kadar yüksek olursa olsun, insanın alçalabileceği seviyenin sınırı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın