• 33633
    "biz geldiğimizde 1 milyar 277 milyon tl borç-alacak farkı vardı. gelirlerimizde %90 oranında artış sağladık. giderlerimizi de %30 oranında azalttık."

    "14 ay oldu geleli. çok zor bir anda geldim, önceki başkanlarımız da öyleydi. hepsi ellerini taşın altına koydu ve galatasarayımızı bugünlere getirdiler. benden önceki herkese bizi bugünlere taşıdığı için teşekkür ederim."

    "mali disiplini sağladık. geldiğimizden bu yana ücret ödemelerinde gecikme yapmadık, günü gününe ödedik. tabii dağ gibi sorunlar duruyor. önümüzdeki ay ödememiz gereken tutar 71 milyon tl'ye yakın."

    "cas davasında uzun süren emeklerimiz resmi olarak sonuçlandı. cas'tan beklediğimiz yazı geldi ve avrupa'dan men edilme ihtimali resmi olarak da ortadan kalktı."

    “13.5 milyon euro'ya sattığımız badou ndiaye'yi 750 bin euro'ya kiraladık. aslında hiç para vermeyecektik ama gulyabaniler devreye girdi.”

    "14 ay için 2 milyar 225 milyon tahsilat yaptık. bonservis gelirlerinde de yükseldik. 230 milyon tl'lik bonservis ücreti kazandık. şampiyonlar ligi'nden 202 milyon tl, gişe gelirlerin 170 milyon tl gelir elde ettik."

    “göreve geldiğimizde transfer yasağımız vardı. 3 gün içinde 31 milyon tl'ye yakın ödeme yaptık. 3 günde nagatomo'yu da transfer edip, ndiaye'yi 16 milyon euroya sattık.”

    "uefa bizi iyi ki sınırlandırıyor. yaptığımız transferlerde attığımız her adımı uefa'ya bildirdik. 75 milyon euro olan futbolcu giderini 55 milyon euro seviyelerine indirdik. hedefimiz 45 milyon euro."

    bazı iyi sıhhatte olsunlar kardeşlerimiz bizi yurt içinde, yurt dışında şikayet etmesinler. galatasaray kuruşuna dikkat ediyor, har vurup harman savurmuyor.”

    "silivri'de bir projemiz var."

    "kemerburgaz'da 6 antrenman sahasını sığdırabileceğimiz bir alan. maalesef üzerinde maden işgali çıktı. bunu uzun mücadeleler ile hallettik. başbakan'ın imzasına kaldı. başbakan yok. kalkmış. sağ olsun enerji bakanımız torba yasaya eklediler. ve yasa çıktı.”

    "galatasaray şu anda borsada en değerli spor kulübü konumunda. değerimiz 319 milyon tl'den 810 milyon tl'ye çıktı. sosyal medyada da zaten zirvedeyiz."

    “enkaz devraldık, borçtan kafamızı kaldıramıyoruz gibi sözler söylemeyeceğim zaten 3 günde olmadı bu borç ama şu an gerçekten maddi sıkıntımız pek kalmadı.”

    “bizi eleştirsinler sorun yok ama bazıları çok farklı dünyalar yaşıyor. biz hocayı göndermek için transfer yapmıyormuşuz. sözleşme önermeyecekmişiz. ne oldu arkadaşlar?”

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın