resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6011
    kendisine kondisyoner denilen sözlükte, bu gözler alberto bartali'yi övenler gördü. böyle söyleyince sakın yanlış anlaşılmasın bartali'yi entry olarak yazmasamda övenlerden biriyimdir ki övülmeyi hakediyor. ama tudor bir teknik direktör olarak kondisyon yükleyince veya kondisyona önem verince aşağılanıyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? günümüz futbolunda kondisyon çok önemli bunu inkar edemezsiniz.

    kendisinin zamanında özellikle ilk 9 haftalık periyotta ekranın başından ayrılmazdım ki ben adını anmak istemediğim kişinin başkanlığı zamanında bile oturup galatasaray maçlarını izlemiş biriyim. o zaman sözlükte maç başlıklarına entry olarak bakarsak çok ilgi olmuyordu ve oynanan kabız futboldan ben dahil çoğu yazar, galatasaray taraftarı şikayetçi idi. 9 haftalık periyotta normal maç haftası ile milli takım arası geldiği zaman galatasaray maçı özlemi artıyordu ve pres yapan takımı, rakibe toplu şekilde hücuma çıkan takımı özledik bitsin bu ara yazılıyordu. ama bu sezon çoğu maçımızda ekranda maç açık olup ben telefon ile sözlükte bir yazarımızın gollllll yazmasını bekliyorum. bunu yazdığım için beni terim düşmanı ilan etmeyin, bu sözlükte hocamızı sevmeyen yazarlarda var saygı duyarım ama ben onlardan biri değilim.

    tudor ayrıldığından beri eleştirenler de oldu eleştirmeyenler de. inanın bana ben neredeyim bilmiyorum. çünkü okuduğum enrtyler de hep haklı bulduğum konular oldu. mesela tudor'u eleştiren çoğu yazar arkadaşımızın yazdığı tecrübesiz, oyuncu iletişimi kötü, büyük maçlarda aciz oyun vs. gibi eleştirelerde haklılar. diğer yandan öven entryler de ise takıma dinamizm kattı, presli oyun, kondisyon vs. gibi övenler de haklı.

    basın tarafından hiç tudor kadar üstüne gidilen bir hoca görmedim. burada onu biz taraftarlar da istemediğimiz için basın üstüne daha çok gitti. nasıl şimdi fatih hocaya bir şey söylendiği zaman ayağa kalkıyor isek o zaman kalkanlar kadar kalkmayanlar da oldu. ikiye bölünmüştük.

    9 haftalık performansı rüya gibiydi özellikle ev sahibi olduğumuz maçlarda. sonrası ama bir o kadar kâbus . fatih hocanın boşta olması, taraftar ve futbolcular ile bağının kopması, gelen kötü sonuçlar kendisi ile yollarımızın ayrılmasına sebep oldu. kendisinin de bizim de yolumuz açık olsun.

    not: ilk 2 paragrafı okuyup tudor sevici, terim düşmanı olarak yaftalanmaktan korkuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın