resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6005
    takımı nasıl çöplerden kurtardı, çok merak ediyorum. sizin çöp diye nitelediğiniz futbolcular ile, benimkisi çok farklı anlaşılan.

    podolski gitti, yerine gomis geldi. başarılı bir değişim oldu belki, ancak podolski için çöp tabiri kullanmış olamazsınız herhalde. kaldı ki fatih terim gibi bir teknik direktör için podolski'nin kıymeti, gomis'ten fazla olacaktır. en azından gomis'in pek bir kıymeti yoktu, bunu anladık.

    bruma gitti, yerine feghouli geldi. geçen seneki feghouli, kusura bakmayın 2016-2017 model bruma'dan daha verimli değildi. öyle bile olsa, dursun özbek yönetimi adına rekor bir hamle ile leipzig'e satıldı. demek ki en azından avrupalılar çöp gözüyle bakmamış.

    sneijder gitti, belhanda geldi. sneijder'e çöp diyip, belhanda savunuyor olabilir misiniz, bilmiyorum. olabilir, çok tuhaf insanlar ve onların garip fikirleri var. ben de ronaldo'ya falan çöp diyorum bazen arkadaş arasında, tabi ciddi olmayacak şekilde.

    ha yok de jong, donk, hakan balta gibileri kastediyorsanız, hiçbiri tudor döneminde gönderilmedi. de jong fatih terim geldikten sonra mainz'a satıldı. hakan futbolu daha yazın bıraktı. donk da tudor gittikten sonra x faktör olarak şampiyon kadronun mihenk taşı oldu.

    ben tudor döneminde ayrılan ve 'çöp' tanımı yakıştırılacak sadece sabri'yi söyleyebilirim. chedjou iyi kötü oynayan ve takımda kalburüstü bulunan tek defans oyuncumuzdu. cenk yedek kaleci. carole kiralık gitmiş olsa bile, daha kötüsü lato geldi. semih falan da demeyin, hala takımda bulunuyor işte adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın