• 21349
    cok zor bir fiksturu olan takim. deplasmanlarin tamami zor ve son hafta disinda buyuk ihtimalle hedefsiz hic bir takimla oynamayacagiz. iceride iki tane buyuk mac var zaten, diger iki mac nispeten nefes alma imkani olacak gibi duruyor. aradan sonra iceride malatya ile baslamak cok kotu degil, bu tip uzun aralardan sonra surpriz sonuclar cok oluyor. iceride oynamak onemli. ben basaksehir'in ayni hafta oynayacagi konya macinin daha zor gececegini dusunuyorum. sonra zaten fenerbahce deplasmanina giderken basaksehir'de besiktas'la oynuyor. bu iki hafta sonunda basaksehir ile aramizdaki puan farkinin 6'dan asagida olmasi bence cok onemli. zira su anki 6 puanlik fark ile basaksehiri yendigimizi farzetsek bile adamlarin bir beraberlik hakki oluyor. bu eger onumuzdeki iki hafta sonunda ellerinden cikarsa stres katsayilari artar. her maca puan kaybedemeyiz modunda cikmak gercekten zor. aslinda kayseri'ye son saniyede attiklari penalti o yuzden kotu oldu ama basaksehir'in de kalan fiksturu puan kayiplarina acik.

    bu arada besiktas'in durumu da ilginc. rize ile oynuyorlar aradan sonra, gayet zor bir mac. yenerlerse basaksehir macina asilmalari icin motivasyon olacak ama puan kaybinda da bizimle aralari acilip ikinciligi en azindan tehdit edemeyecekler. bu hafta bursa'da maci ceviremeseydik, adamlarin kadikoy deplasmani sonrasi ikincilik koltuguna oturmalari olasiydi. yani rize-besiktas macini biraz kararsiz gozlerle izleyecegim.

    onumuzdeki iki haftalik program cok onemli, 6 puanlik fark kesinlikle acilmamali bilakis en az bir puan azalirsa sansimiz cok artar. iki takimin da daha cok puan kaybi yapacagini dusunuyorum ama gecen haftaya gore cok daha umutlu konumdayiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın