• 4
    evet yarış hafta sonu geldi çattı. 14.03.2019 perşembeyi cumaya bağlayan gece yapılacak olan fp1 ve fp2 antrenman turları ile sezona start vermiş olacağız.

    formula 1 2019 sezonu kış testleri başlığında konuştuğumuz üzere takımların genel durumları az çok tahmin edilebilir düzeye geldi. sezonun ilk yarışına bazı güncellemeler getiren red bull racing -henüz güncellemelerin ne olduğunu açıkça bilmiyoruz fakat büyük bir aerodinamik paket olduğu söyleniyor- ve ferrari'nin ön kanat konseptini direkt olarak kopyalayarak buraya gelen mercedes'in ne yapacağı merak konusu. mercedes hem testlerin son haftasında kullanmış olduğu hem de ferrari'nin ön kanadının neredeyse birebir kopyası niteliğinde iki farklı ön kanat tasarımıyla buraya geldi. muhtemelen ikisini de testlerde deneyecekler ve sonuçlarına bakacaklar.

    mercedes'in kopyaladığı ve en azından testlerde şansını denemeyi düşündüğü -karşılaştırmak için- yeni ön kanat:
    https://gss.gs/Vm7.jpg

    fp1 ve fp2'nin ülkemizde yayını yok. fp3 ise cumartesi sabahı 06:00-07:00 arasında s sport'tan serhan acar'ın anlatımıyla yayınlanacak. daha sonra ise 09:00'da sezonun ilk sıralama turları heyecanını yaşayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın