• 21259
    şampiyonluğu kaçırmasının bir numaralı sorumlusu fatih terim'dir.

    hocanın anlamsız fedaileri yönetim forvet almadı diye ortalığı ayağa kaldırdı, iki tane önemli forvet geldi, oyun hala aynı. öne geçilen kaç maç verildi iç sahada, mustafa cengiz kendi kalesine mi gol attı ne yaptı? kendi evinde 2 0 öne geçip maç veremezsin. verirsen de birileri kalkıp "bosorotsoz yonotom" diye ağlayamaz.

    bu takımın sıkıntısı forvet değildi, fatih hocanın "bu adamlar yeteneksiz zaten boşver bu seneyi" diyip dersine zerre çalışmamasıydı.

    fatih terim'in anlamsız fedaileri de şunu aklında tutsun: şampiyonluk kaçtı, farkında olduğunuz için anlamsız fedailik yapıp galatasaray'ı onca badireden kurtarmış yönetimi hocaya kalkan ediyorsunuz. bu yönetim gider de inan kıraç başarılı olursa onun istediği yönetim hocaya kalkan edebileceğiniz bir yönetim olmaz. hoca da 4. döneminin ortasında yine kovulur. zira ismi fatih terim olmasa, geçmişi olmasa çoktan kovulmuştu. bu yönetim gitsin de hocaya laf gelmesin diye anlamsız fedailik yapmanız, seneye secdeye varacağınız birinin olmaması demek.

    fatih terim de bu yönetim de galatasaray için şans. biraz aklınızı başınıza devşirin ve yönetime şuursuzca saldırmaktan vazgeçin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın