• 21248
    sanılanın aksine en problemli bölgesi orta saha olan takımdır.

    2018 - 2019 sezonun ilk yarısıda ikinci yarısıda bu durum kabak gibi ortada gözüküyordu. ancak yapılamayan santrafor transferi nedeniyle herkes santrafora odaklanmış durumdaydı ve orta sahaya hamle yapılmaması şu an şampiyonluğun gitmesine sebep olacak gibi duruyor.

    takımımızın en temel sorunu orta sahada top kazanma (ndiaye' nın alan boşaltarak yaptığı kazanımlardan bahsetmiyorum), kazanama süresi uzun olduğu için rakip takımlar çok çabuk şekilde kalemize gelip pozisyon bulabiliyor ya da takımı 70 - 80 metre geri koşturabiliyor.

    orta sahanın pas oyununa uygun olmayan oyunculardan kurulu olması da takım için olumsuz bir özellikle onyekuru, ndiaye, fernand ve donk' un olduğu bir orta saha pas oyunu oynayamaz. fernando ve donk stil ve fiziksel durum olarak ağırlıkta kendi bölgelerinde kalmayı tercih ediyorlar. onyekuru ve ndiaye ise zaten bu oyuna hiç ama hiç uygun değiller.

    sezon başında doğru hamleler ve kondisyon yüklemesi yapılabilseydi uzun zamandır olamadığımız kadar kolay bir şampiyonluk elde edebilrdik. bu sene bizden başka bir takım şampiyon olursa bunu kendi ellerimizle hediye etmiş olacağız. bu durumda ayırt etmeksizin yönetimden, teknik heyete ordan futbolculara herkesin payının olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın