• 974
    nba tarihinin gelmiş geçmiş en büyük iki oyuncusundan biri, basketbolu bıraktığında belki de en iyisi olacak onu göreceğiz.

    sezonun yarısını sakatlığı sebebiyle kenarda geçirdi, dördüncü sıradayken bıraktığı takım onun yokluğunda onuncu sıraya kadar düştü çünkü takım çöp tenekelerinden kurulu. o herkesin umutla beklediği lakers gençleri tam bir patates. bu kadar uyumsuz yan parçayı da bir araya getirmek ayrı meziyet onu da belirtmek lazım.

    bir kere takımın başında koç falan yok. bir zamanlar phil jackson'ın oturduğu koltukta şu an bahçeşehir koleji'nde bile iş yapamayacak olan luke walton oturuyor. adamın ne set çizebilmesi var, ne oyun okuması. alev alan oyuncuyu son periyotta yanında falan oturtuyor öylesine akıl tutulması yaşamış.

    lebron'a dönecek olursak; artık yaşı kemale erdi, bu sezon bu leş ötesi takımdan bir şey olmayacağını gördü ve kendini zorlamıyor. kariyerinde ilk defa bu kadar ağır bir sakatlık geçirdi ve kendini tehlikeye atmak istememesi çok normal.

    transfer söylentileri çıktığında da söylemiştim; lakers'a gelmesi sadece basketbolla alakalı bir durum değil. direk başarı isteseydi zaten philadelphia 76'ers'a giderdi. fakat lebron hem iş adamı, hem süper star. bundan sonraki projelerini gerçekleştirmek ve ailesinin daha iyi bir hayat sürmesi için los angeles şehrine ihtiyacı var.

    bu arada şunu da belirtmek lazım; önümüzdeki sezon golden state dağılacak ve nba tarihinin en hareketli yaz sezonu olacak çünkü birçok oyuncu serbest kalıyor. eğer lakers'a iki tane süper star çekerse önümüzdeki üç sezonun ikisinde şampiyon olurlar.

    işte o zaman neler söylersiniz yine okumak isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın