• 970
    karizmayı fena halde çizdirmiş basketbolcu.

    neredeyse tüm takımı, menajeriyle birlikte postalamaya çalıştı davis için ama takas olmayınca lakers'ın hepsi birer çöp olan genç nüvesi tarafından maç içinde savunma yapması için iteklenmeye kadar varan bir süreç ile yüz yüze kaldı.

    zirvede artık istatistiklerin anlamı kaybolduğu için karizma, liderlik, rekabetçilik gibi kavramlar devreye girer. lebron var olan imajını lakers macerasının ilk sezonunda bayağı tüketti.

    nba'in genel karakteri bu biraz. bu arkadaşlar liseden yarım yamalak sahip oldukları kültürleriyle, varoştan çıkmış halleriyle bu ligde yıllarca törpülenip düzgün bir birey haline geirilmeye çalışılsa da, gelinen nokta 34 yaşındaki bir yıldız oyuncunun istediği takas gerçekleşmediği için, parkede yürüyerek "bitse de gitsek" moduna girdiği bir sezon oluveriyor.

    kobe, jordan veya bir başkası. hepsi çok benzer. bu tip adamlar 1 milyar dolarlık serveti muhtemelen görüyorlar hayatlarında ama bu parayı veya sahip oldukları gücü yönetecek bir olgunlukları var mı tatışılır. acıyorum kazandıkları her kuruşa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın