• 21264
    son 10 hafta şampiyon performansı sergilemesi gereken takımdır.

    beş iç saha maçımız bulunuyor. final maçı niteliğindeki başakşehir maçının kazanılması olmazsa olmaz. bir önceki iç saha maçımızı kuvvetle muhtemel dağılmış beşiktaş'la oynayacağız. diğer iç saha karşılaşmaları antalya, malatya ve kayseri. şampiyonluk için bu maçlardan kesinlikle 15 puan çıkarmamız gerekiyor.

    dış saha maçlarımız sırasıyla bursa, fenerbahçe, konyaspor, rizespor ve sivasspor. sondan başlarsak, haftalardır orta sıralarda salınan sivas'ın şampiyonluk maçında sorun çıkarabileceğini sanmıyorum. yine karşılaşmaların oynanacağı dönemde hedefsiz kalması muhtemel konya ve rize'nin de temposunun düşmesi beklenebilir. bu sebeple görece kolay karşılaşmalar olabilir. kanaatimce en zor geçecek ve kaderimizi belirleyecek maçlar bursa ve fenerbahçe deplasmanı olacak. bu iki maçtan dört puan çıkarırsak, son haftaya kadar yarışta kalabiliriz.

    başakşehir ilk yarının son on haftasında 21 puan toplamış. 16. hafta bizden aldığı bir puanı saymazsak* benzer performansla 20 puan toplayacaktır. süper ligde ikinci yarıların daha kırıcı olduğu ve şampiyonluk stresi hesaba katılırsa birkaç puan daha azıyla da yetinebilir. bu doğrultuda 26 puanın sınır olduğunu, 28 puanın ise bizi büyük ihtimalle şampiyon yapacağını düşünüyorum.

    yol bir iki engebe dışında şampiyonluk yürüyüşüne uygun, artık takımın tökezlemeden hedefe ilerlemesini bekleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın