• 26
    gözlerde çok fazla büyütülen şampiyonluktur. bu şampiyonluk hakkında sözlükte "tarihimizin en önemli şampiyonluğu", "geleceğimizi şekillendirecek şampiyonluk" tarzında yazılar okuyor ve bu duruma şaşırıyorum.

    bir şampiyonlukla gelecek yönlendirilseydi 2014-2015 sezonundan sonra yönlendirirdik ama o sezondan sonra iki buçuk sene hata üstüne hata yaptık.

    şu an bir galatasaray taraftarı neden mutsuz olur anlamıyorum. veya gidip fatih terim başlığında nefretini kusar onu da anlamıyorum. bunu fatih terimi ilk devrenin sonunda çokça eleştirmiş biri olarak söylüyorum ki şu an nefret kusulacak ümitsiz olunacak bir durumda değiliz.

    gelecek adına ümitsiz olması gereken takımlar yaş ortalaması 31 olan yapay takımlar, vizyon vizyon diye kafa ütüleyip borç harç içinde yüzenler ve gelecek adına hiçbir planı olmayan, hocasını kaybetmiş, son iki senedir de şuurunu kaybetmiş ve tekrar kazanacak durumda olmayan takımlar.

    ve galatasaray bu sene çok hata yapmasına rağmen en ümitli olması gereken takımdır. çok iyi bir hocası, baya baya iyi modern bir savunma tandemi, gayet iyi paralara satılabilecek creative 10 ve 88 numarası olan, kambur dediği elemanlarla bu sene sonunda vedalaşacak olan, 6 senedir düzenli scouting yaparak az biraz kendilerine güvenildiğinde mis gibi topçuları bulup getiren personellere sahip.

    he hocayı eleştimek isteyenler azıcık samimi olsalar daha ligin 11. haftası fb maçı sonrası eleştirirlerdi veya iyi geçirilmediği apaçık ortada olan yaz kampından sonra eleştirirdi. aklı başında olan gs taraftarını burada farklı bir yere koyuyorum.

    şimdi birazcık sakin olup hocaya destek olup doğru bildiklerimizi sonuna kadar savunup yanlışları edepli bir şekilde eleştirme vakti.

    21 şampiyonluğu olan türkiyenin en büyük takımı varsın 22. kere şampiyon bu sene olmasın ama yeter ki doğru hamlelerle geleceğe yol alsın
App Store'dan indirin Google Play'den alın