• 286
    aslında kaybedilen maç akşamı telefonu bıraksak ve başka şeylere zaman ayırmaya çalışsak çok daha güzel olacak.

    özellikle kaybedilen maç sonraları sözlükte hiç görmediğim kişilerin, eleştirilen kişilerin başlığında eleştiriye boyut atlattığını görüyorum. edilen lafların haddi hesabı olmadığı gibi, bir gün sonra yazsa yazısına eklemeyeceği birçok şeyi yazmaktan geri kalmıyor.

    az önce sözlükten mesajla 1-2 arkadaşla konuştuk, öncesinde hakkında entry de yazdım. fatih terim 4. sezonunda çok formsuz, ha bu formsuzluğuyla 1 şampiyonluk kazandı fakat görünen köy kılavuz istemiyor. takımı kafasındaki oyuna uydurmaya çalışıyor. oyuncu değişikliklerinde hata yapıyor, bazı şeylerde çok inat ediyor falan filan. buna rağmen başlığına giriyorum, silinen entry’leri şu anda göremesek de felaket bir öfke var. türk teknik direktör pişmanlık bile denilmiş kendisi üzerinden. iyi ki 90’larda internet bu kadar yaygın değilmiş. bu tüketim kafasıyla uefa kupası, süper kupa falan yalan olurmuş.

    mutsuzuz ve bu mutsuzluğu en ufak fırsatını bulduğumuzda nefrete dönüştürmekten de geri kalmıyoruz. insanların nasıl öfkeyle dolduklarını gördükçe kalbim sıkışıyor. sanki elimizde o an silah olsa ve biri bize bunun için hapse girmeyeceğimizin garantisini verse onyekuru’yu falan kafasından vuracak kıvamdayız.allah sonumuzu hayır etsin.

    galatasaray her şeyimiz fakat mantıklı düşünmeye de hepimizin ihtiyacı var, negatif enerjilerimizle girmeyelim şu siteye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın