• 320
    *son 5 sezonun 24.haftalarına bakınca durum hiç de iç açıcı gözükmüyor takımımız için maalesef.öncelikle tam emin olmamakla birlikte son 10 sezon boyunca hiç 24.haftada 8 puan fark yok diye hatırlıyorum. varsa editleyeceğim bu entry'yi.

    tamamen yüzeysel bakarsak meseleye; evde başakşehir'i yendik diyelim, diğer 9 maçta başakşehir'den 2 fazla galibiyet almamız gerekiyor. mesela başakşehir 9 maçtan 6'sını aldı diyelim, ben takımımızın 9 da 8 maç kazanacağını düşünemiyorum maalesef. eğer rakip takımlara şans tanımayan, ittire kaktıra 3 puan almak yerine baskılı ve bol gollü bir futbol oynamaya başlarsak bile ,ki pek mümkün gözükmüyor, başakşehir'in de performansında mutlak düşüşe ihtiyaç var.

    yine de bahsettiğimiz takım galatasaray. hepimiz 10 da 10 bile yapabileceğimizi çok iyi biliyor, ben buna inanmak istiyorum açıkçası.

    başakşehir tarafına gelirsek , kendilerinin şampiyon olmasının bir olumlu yanı var. futbola politika karıştırırsan, politikaya da futbolu karıştırırsın. ** belki bu takımın şampiyon olması birilerine olan iticilik katsayısını bazılarının gözünde arttırabilir. gene de bunların şampiyon olup tweet atmalarını görmemeyi istiyorum.

    edit: son 10 sezonda 24.hafta itibarıyla en büyük atılan fark 5 puan. biz 2012-13 sezonunda beşiktaş'a 5 puan farkla lider durumdaymışız. 8 puan uzun zamandır bu haftada atılmamış bir fark. durum ciddi maalesef. :/
App Store'dan indirin Google Play'den alın