• 184
    son 4 yılda sadece bir yüzük almış olabilirlerdi.

    kaan kural bahsetti son programlarından birinde. katılmamak elde değil.

    daha önce yazdığım bir entry'de bugüne kadar izlemekten en çok keyif aldığım takım olduklarını söylemiştim. ama ilginçtir ki bu takım hiç "büyük" bir takım olarak kodlanmadı kafamda. çok keyifli, çok yetenekli, istediğinde çok acayip skorlara ulaşabilen bir takım imajı hep daha ön planda.

    kaan kural'ın dediği şey çok doğru. 2015 finalinde cavs'in lebron hariç en önemli 2 adamı sakatlandı. 16'yı zaten kendilerinin en büyük problemlerinden biri olan mental zayıflıkları yüzünden epik bir şekilde verdiler. 18'de houston'a elenmeleri gerekiyordu. bir tek üçlük soksaydı rockets o ilginç üçlük kaçırma rekorunu bozacak, şu an da şampiyon onlar olmuştu. ayrıca finalin ilk maçını da jr smith'in beyni durmasa (ki pek mükün değil) ciddi ciddi alıyordu cavs. bir tek 17'yi vura vura aldılar. yani büyük bir takım gibi. playoff'u da efsanevi bir şekilde geçirdiler zaten.

    bir daha bu keyfi verecek bir takım göremeyeceğimi düşündüğüm için dağılana kadar izlemeye devam edeceğim bu adamları ama hiçbir zaman aklımda "büyük" bir hegemonyaya sahip olduklarına dair imaj kalmayacak muhtemelen. çok iyi ama karizması çizilmiş bir takım olarak anacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın