• 306
    24. hafta oynanırken görüyoruz ki, ilk yarının sonuna doğru düşme hattına yanaşan ankaragücü, artık buradan hızla uzaklaşıyor. göztepe de tamer tuna’yı geri getirdikten sonra benzer bir çıkış yakalayacaktır. elinde yasin öztekin, jerome, halil akbunar olan bir takım bu sezon bu ligden düşmez. rizespor’un ivmelenişini 2. yarı başlar başlamaz görmüştük. geriye kalan düşme adayları belli.

    akhisarspor, bb erzurumspor, fenerbahçe, bursaspor ve kasımpaşa’dan üçünün düşeceğine inanıyorum. kasımpaşa kendisini 2. yarı bu potaya soktu. ümit ederim hemen uzaklaşsın.

    sezonun 24. haftası çok kritik. rizespor rahatlayarak ülker stadına gelmese banko kazanır derdim. şimdi ise fenerbahçe’nin maalesef kazanma ihtimali var. eğer fenerbahçe kazanır ve kart sınırındaki oyuncular cezalı hale gelirse haftaya başakşehir deplasmanında hezimete uğrarlar. bu bizim için kötü bir ihtimal. ancak eğer rizespor kazanabilir, en azından 1 puan koparırsa fb haftaya başakşehir maçında daha dirençli olacaktır. elbette bursaspor’un da artık sahasında bir zahmet sivasspor’u yenmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın