• 4
    galatasaray ile fenerbahçe arasındaki en büyük fark nedir diyenlere en büyük örnek aradaki vizyon farkıdır. 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor maçı dışındaki yine başka bir sezon 9 mayıs 2004 trabzonspor galatasaray maçı öncesinde de hiçbir iddiamız yokken fenerli basın tarafından galatasaray maçı satacak algısı oluşturularak sene boyu herkese kolayca yenilen takım gidip hırsla trabzon' da 4 tane gol atmıştı ki o sene trabzon şampiyonluğa oynamaktaydı. bu trabzon bize neden bileniyor diyorsunuz ya? işte asıl ana sebebi budur. bursa ve trabzon maçlarının sonundaki röportajlara bakarsanız galatasaray maç satmaz vs. gibi demeçler verilmiştir bizim futbolcularımız tarafından.

    şimdi aynısını fenerbahçe gibi geçmişi temiz olmayan takıma uygulanmalıdır çünkü adamların bütün taraftarları başakşehir'e maçı verelim düşüncesinde olup, aslında camialarının nasıl utanç duygusuna gireceğini ve tarihin nasıl kirli sayfasındaki yerini alacağının bile umurlarında değildir. kendi forumlarında bile kıskandıkları tek durum budur. bursa ve trabzon maçını örnek gösterip galatasaray için allah var maç satmaz ama takımları kullanmasını çok iyi bilir gerekirse maç satın alır ama maç satmaz diyorlar. ama iş kendilerine gelince bu maçı satmamız lazım derler :)

    forumlarına isimlerini verdikleri rahmetli islam çupi'nin "fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür. onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz" derler ya bu maçla görüceğiz bakalım o büyüklük nasıl bir büyüklükmüş!
App Store'dan indirin Google Play'den alın