resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 509
    marcao için de aynını söylemiştim, kendisinin takımımıza transferinde katkısı olan herbir kişiye kocaman teşekkürler.

    futbolcu karakterlerinin şu kısmı açısından şeker gibi bir takımız resmen; maalesef "özellikle" bu sezon haksız olduğunu bile bile kendini pompalı ile vurulmuşçasına yerlere atan o kadar fazla rakip futbolcu görüyorum ki... hayır n'olacak? rakibini haksız yere eksik bırakıp maç kazanınca eline ne geçecek? oyna işte şerefinle, gururunla, insan gibi, yeneceksen öyle yen, kaybedeceksen öyle kaybet be hey fair play anlayışını yediğim (u: kime anlatıyorsam? teeey tey!). takımımızda bunların sayısının yok denecek kadar az olması büyük mutluluk veriyor bana. arada sırada hakemi yanıltmaya yönelik bu tip hareketleri yapanlar da kendilerine çeki düzen verip işlerini yapmaya konsantre olurlar umarım. olmayanın da kulağı çekiliversin lütfen.

    heyt be luyindama! hayır nasıl o denli hizlambot olup bir o kadar da masum görünebiliyorsun sen? the green mile'daki john coffey misin abim? https://gss.gs/55H.jpg senin sempatikliğini ısırırım ulan çocuk. adamdan çok net iyi insan, iyi profesyonel enerjisi yayılıyor. sahaya koyduklarıyla birleşince de tadından yenmez bir hal alıyor.

    nazarlık be aslanım.

    peşin not: marcao ile birlikte en az bugüne kadar sahada sergilediklerine devam etsin, olabilecek ufak tefek -belki de daha büyük?- hatasını/larını zerre problem etmeyeceğim aslan savunmacımız.

    edit: gss.gs düzeltmesi
App Store'dan indirin Google Play'den alın