• 1316
    yerlerinde olsam, 24 şubat 2019 galatasaray akhisarspor maçının özetini acar, 90+4'te mitroglu'nun attığı golden sonra çıkan ugultuyu dinlerim. o ses umudun uguldusu, inanamamanin uğultusu, mutluluğun uğultusu. hayatın içinde binbir dertle boğuşan insanların koca bir haftalarının güzel gecebilmesi neye bağlı biliyor musunuz? galatasaray'a.. saçma ama gerçek bu. dolayısıyla o uğultu aslında rahat bir haftanın uğultusu. o tribünlerde dondurucu soğukta galatasaray'i izlemeye gelip neredeyse dondurucu bir skorla karşılaşmak üzere olan taraftarın rahatlamasinin uğultusu.

    iste bu başlığına yazdığım fason futbol kulübü asla buna sahip olamayacak. cunku bir tarihi yok, bir kulturu yok, taraftari yok, yöneticileri bile galatasaray üyelerinden çıkma isimler. kaynağı belirsiz paralarla şampiyon olabilirsiniz, çok daha iyi futbolcular getirebilirsiniz, her turlu hakem desteğini arkamıza alabilirsiniz, sonuç olarak şampiyon da olsanız o şampiyonluğu akp il binalarından gönderilen üç beş samimiyetsiz insanla kutlarsınız en fazla.

    rüzgârın kayadan alacağı tozdur. rüzgâr bugun bize esiyor, varsin essin. yarin bunlara esmeye baslarsa gorecegiz ruzgar yapraktan ne alıyormuş.

    not: kritik bir virajda, son pozisyona kadar bir temaşa olduğunda, attigin son saniye golunde ugultuyla sevinecek kimsen yok.

    yazik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın