• 39
    sözlükteki renktaşlarım tarafından haklı olarak ısrarla istenen ve galatasaray'da olmadığından dem vurulan futbol tarzı.
    bunu istemekte renktaşlarım o kadar haklı ki.
    fakat yine ısrarla atladıkları bir konu var. arkadaşlar burası türkiye. galatasaray türkiye liginde top oynamaya çalışan bir futbol takımı. yani görmemekte ısrar ediyorsunuz ama bu lig bir bundesliga veya bir seria a değil.
    bu ligde adamın beline tekme atarlar, ağzının içine yumruk atarlar hakem görmez veya görür görmezden gelir.
    sadece kaleciler tek başına maçtan 10 dakika çalıyor.
    rakip takım 14 kişi ile savunma yapar orta sahayı geçmek bile istemez ama bu tavır yorumcular tarafından övüle övüle anlatılır.haddini bilerek oynadı puanı aldı derler.
    sen önceden belirlenen kurallar dahilinde kadronu kurarsın yabancı futbolcular alırsın, sen iyi gidiyorsun diye nerede istiklal marşı diye bir laf dönmeye başlar.
    sistem isteyen renktaşlarım bunların hepsini göz ardı ediyor. hani böyle izmir'de kadifekale , ankara'da çin çin mahallesinde takım elbiseni giyip tüm nezaket kurallarına uyarak tekel bayi açmak gibi bir şey. ortam izin vermiyor arkadaşlar. ben de isterim takım elbiseli, kurallara uyan, 22.00 den sonra veya 18 yaşın altına alkol satmayan tekel bayii ama 1 ay çalışamaz o bayii kabul edin.
    işte bu ortam sizlerin sistem sistem diye diretmenize rağmen rijkaard'ı da yer, fenerbahçe'de hiddink'i de yer, aragones'i de yer bjk de del bosque yi de yer.
    bu ortamın dilinden anlayan adam ayakta kalır. işte bu isim de siz beğenin beğenmeyin, kabul edin etmeyin fatih terimdir.
    allah aşkına biraz başarılı olan şenol güneş mi sistem uyguladı. verdi topu talliscaya attı adam golü. verdi topu quaresmaya adam ortayı yaptı. ersun yanal mı sistem adamı? aykut kocaman mı sistem adamı?
    bunu görelim arkadaşlar. bu nasıl görülemiyor ben bir türlü anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın