• 91
    22.hafta itibariyle 24 puanla 15/16. sırada yer alan futbol takımı. pazar günü alabilecekleri bir mağlubiyet ile 23 haftayu 24 puan ile kapayarak 1.05 puan x maç ortalaması ile devam edecek klüp olacaktır aynı zamanda.

    kalan 11 maçtan alacakları 11.60 puan ile 36 puan barajına güç bela ulaşacaklardır matematiğe göre. şampiyonluğua oynayan bir bünye için hayatta kalma mücadelesinde mental olarak zaafiyet göstermek gayet olası.

    2. yarının başlarındaki malatya maçında bifuma yeteneksizi 2-2 iken karşı karşıya kaçırmasa o maçı da fenerbahçe 2-3 kaybedecek ve 21 puanda kalacaktı. melekler korudu.

    şahsen ben düşme potasında son haftaya kadar kalmalarını isterim, ayrı bir keyfi var. ne kadar söz fenerbahçe olunca konuşulamayacak ünvanı yüksek tanıdığım varsa süngüsü aşağıda geziyor. futbol muhabbetinden kaçıyor özellikle. kimisi fenerbahçe ülker diyor, onu da 621 milyon euro borç ile senede 30 milyon euroluk kadronun son demleri diyerek bozuyorum.

    yıllarca - yaklaşık 20 sene - biz en iyiyiz en zenginiz mobbingleri yapan fenerli dostlarımızın inim inim inlemesini izlemek ne yalan söyleyeyim ufak tefek diet kaçamağı gibi tad veriyor.

    ekonomi ve yerel seçimler siyaset derken iktidar da bu yeteneksizlere fazla bulaşamıyor. ortalık zaten karışık diego modunda siyasiler, püskevit mehmet istediği kadar konuşsun tekirdağ'dan edirne'ye şırnağa kadar herkesin ortak bir dileği var;

    sarı lacivert renkleri ptt liginde şifresiz izlemek ^^

    hastanelere flaster alınmasın tasarruf modundayız denen bir dönemde yaşanması ise resmen kusursuz fırtınaya yakalanmış batan bir gemiyi ağır çekimde izleme keyfi veriyor.

    not: sağlığınıza dikkat edin hastaneler tam takır kuru bakır. özel sağlık sigortası da düşünmeye başlayın gücünüz varsa.

    yazım yanlışi renktaşımın uyarisiyla degistirilmistir. plaster degil flaster ^^
App Store'dan indirin Google Play'den alın