resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 552
    önümüzdeki yıllarda, fatih terim yaşı itibariyle kenara çekilmek istediğinde kademeli olarak yerini kendisine bırakmasını istediğim eski oyuncumuz. altyapımızdan çıkan, avrupa'da oynayan, uefa kupası kazanan isimler arasında teknik direktörlüğü ile de gelecek vaadeden potansiyel adayların en ön sırasında. boş zamanlarında fenerbahçe'yi şehir şehir dolaştırıp tokatlaması da bizim için ayrı bir detay.

    bir sonraki teknik direktörümüzün altyapımızdan çıkması, avrupada oynaması, uefa kupasını alan kadroda olması gibi bir ön şart tabi ki yok ama üzerinde ısrar edilecek bir isim aranıyorsa, camiamıza yakın ve potansiyeli olan birisi olması çok normal.

    geçmişte yaşanan olumsuzluklar gündeme getirilerek, yüzüne vurularak ötekileştirilmesine karşıyım. gerçi neredeyse tamamı özel hayatında yaşadığı problemler ama eğer bunları kafaya takacak olsaydık ne fatih terim olurdu, ne uefa kupamız ne de dört yıldızımız. okan, galatasaray'a teknik direktör olabilecek terbiyeye, duruşa sahip. eksik olan tecrübesini de her geçen gün arttırdığından eminim. akhisar gibi bir takıma * türkiye kupası kazandırmanın, lig sonuncusu rizespor'a * devre arasında nokta transferler yaparak 5 maçta 13 puan aldırmanın göz ardı edilecek başarılar olduğunu düşünmüyorum.

    aslında teknik direktörlüğü ile gözle görülür bir başarı yakalayabilse tugay kerimoğluve ya bülent korkmaz'ı takımın başında görmeyi daha çok isterdim, ama okan her geçen gün farkı açıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın