2018-19 UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu Rövanş Maçı
23:00
0 - 0
  • 43
    lig yarışında hakemlerin yaptıkları saçmalıklara odaklanmamız ve ilk maçta alınan mağlubiyet nedeniyle çok da konsantre olamadığımız maç.

    zaman zaman takımların üzerlerinde bu şekilde baskı olmadan çıkmaları halinde daha rahat ve iyi oynadıklarını görebiliyoruz. geçmişte bu bizde umursamazlık olarak da yansımışlığı vardır. ancak fatih hocanın buna çok da müsade edeceğine inanmıyorum. kimsenin bu maçtan beklentisi yok. takımın tek yapması gereken sahaya çıkıp top oynamak. yenilir, yener çok da fark etmiyor. yeter ki geleceğe ilişkin futbol adına sahada güzel şeyler görmemizi sağlasınlar.

    bu maçta fernando yok. büyük ihtimalle donk oynayacaktır yerine. yuto ve linnes'in durumları ise şu an için belirsiz. yani sol bekte son maçta* iyi bir performans veren emre taşdemir'i görebiliriz. tabi fiziksel durumu bu kadar kısa sürede 2 maç oynamaya müsait midir bilemiyorum.

    neticede takım için güzel bir test olacak bu maç. benfica gerçekten sistemsel olarak bizden çok daha iyi bir takım. biz ise daha emekleme dönemlerindeyiz. yaptığımız hatalarla doğruya ulaşacağız. fatih hocaya bu konuda inanıyorum. kazasız belasız, sakatlıksız bir maç olsun ve takımımızdan güzel bir futbol izleyelim. elenip elenmemeleri şu an benim için ikinci planda.

    inandık biz sizlere

    edit: bir detayı kaçırdım tabi emre uefa listesine yazılmadı. jadoregalatasaray uyardı sağ olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın