• 12536
    biliyorum sürekli yeni bir şeyler öneriyorum ama kuralları hakkında ciddi açıklar var. bu platformda galatasaray'a zarar veren içerikler görmekten rahatsız oluyorum. yönetimin kısıtlama getirmek dışında yapabileceği bir şey yok.

    önerim şu; takıma yeni katılan bir futbolcu hakkında eleştiri/övgü içeren entryler hakkında bir düzenleme yapılmalı ilk 3-4 haftada maç performansına yönelik yorum içeren entry girmek yasaklanmalı. x maçında gol attı, pas yüzdesi şu, 74. dakikada sarı kart gördü gibi bilgi içeren entry'lerde bir sorun yok. ''ilk maçında berbat bir performans gösterdi, resmen çöp bu adam'' tarzında entry'lerde büyük bir sorun var. bazen bunu ben de yapıyorum. dışardan yapan birini okuyunca anlıyorsunuz bu tarz yorumların yapıcı olmadığını.

    takımla 2 haftadır maçlara çıkan 10 milyon euro'luk büyük bir yatırım hakkında ''çöp'' yazmak, basının ekmeğine yağ sürmek galatasaraylılığa yakışmıyor. bize yakışan belli bir süre sabrımızı koruyup futbolcuya destek olmak. sonrasında kademe kademe eleştirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın