• 205
    (bkz: #2622389)

    benim hep dile getirdiğim ancak gerek bilgi eksikliğimden gerekse üşengeçliğimden(daha çok bilgi eksikliği ama) uzun uzun yazamadığım konuya çok güzel bir açıklık getirmiş; galatasaray'ın sorunu tek tek oyuncular değil, sistem ya da başka bir değişle sistemsizlik.

    bu takımın ne oynamak istediğini anlayamadan oynayanları eleştirmek saçmalık. eren varken eren kötüydü, şimdi diagne kötü; yarın fernando yerine oynayan donk kötü olacak. istiyorsunuz ki defansif orta sahamız topu alsın, ileriye doğru mükkemmel ve hızlı paslar atsın, top rakipteyken de hep doğru baskıyı yapsın, çok top çalsın, çok koşsun, şutu da olsun, gol de atsın... bunların bir kısmını iyi şekilde yapabilen bir adam vardı, ismi melo'ydu ki o da başka sorunları olduğundan potansiyelini tam sahaya yansıtamadı, yansıtsaydı zaten real madrid, barcelona oyuncusu olur, bize de gelmezdi. yani senin o hayalindeki oyuncuyu bu ülkenin 3 büyük takımı birleşse dahi bu ülke sınırına transfer olarak sokamaz.

    özetle çözümü oyuncularda aramak çözümsüzlüktür. arkadaşımız çok güzel anlatmış, okuyun, sonrasında hangi oyuncuyu eleştirecekseniz yine eleştirin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın