• 587
    2018 2019 sezonu ortalarında madara olmakla meşgul takım. sarri'nin napoli'sini çok seven bir futbolsever olarak chelsea'sini bir o kadar yetersiz görüyorum. sarri kadar teknik taktik bilemeyeceğime göre kadrolarındaki sorunlara bakmakla yetinelim:

    savunmada ciddi sıkıntıları var. gözü kapalı güvenebilecekleri bir tane stoperleri yok. david luiz artık iyice saatli bomba kıvamına geldi. rüdiger ve cristensen yetersiz oğlu yetersiz. azpilicueta'yı stoper olarak saymıyorum. sol bekte de sıkıntı var. marcos alonso iyidir hoştur da az atletik ol be adam. cüssesi yüzünden zaten bir beke göre ağır bir de yumuşak.

    orta saha için diyecek söz yok zaten. kante'yi ayırarak konuşuyorum tabi. jorginho bence yanlış transferdi. eyvallah çok iyi pasör kendisi ve doğru takımda ciddi katkı verir. gel gelelim chelsea'ye orta sahada box to box bir lider lazımdı. (inter'de sıçsa da nainggolan mesela) barkley ve kovacic tek tek ele alınca kötü topçular olmasa da hücum üclüsüyle harmoni yakalayamadılar. zaten barkley dediğin adamın yeri 4 3 3'te orta saha değil.

    hücum bölgesinin de sorun konusunda aşagı kalır yanı yok. ne morata ne higuain doğru isim. hazard ve willian'la oynayan takım statik ceza sahası golcüsüyle yapamıyor işte. morata zaten balondu da higuan yanlış takıma gelen doğru adam.
    hazard kafada chelsea'yi bitirmiş. normal, zaten karakteri takımı sahiplenecek bi karakter değil. bir süredir hedefsiz kalan chelsea için artık büyük gelmeye başladığinı düşünüyor olsa gerek. pulisic transferi de hazard'ın gideceğine işaret. willian ve pedro'ya dönecek olursak. yaşını başını almış top class olamamış adamlar ikisi de. ikisinin de çok iyi dönemleri oldu ama artık yolları ayırma zamanı geldi geçiyor. leverkusen'den bailey veya psg'den draxler gibi genç ve kaliteli adamlara yerlerini bırakmaları lazım artık.
    faturayı sarri'ye kesmeleri muhtemel görünüyor. oysa senelerdir transferde bence yanlış yol izlemelerinin ceremesini cekiyorlar. eskiden böyle miydi? orta saha mı lazım? getirin ordan bi deco bi de ballack, forvette sıkıntı mı var? tak şevçenko, olmadı mı tak torres ( hoş o da olmadı ama isim olarak doğru adamdı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın