• 1
    illuminati'nin futbolu hedef alan korkunç eylemleri, feto'nun futboldaki eli, fubola bulaşan siyaset... çok gizli örgütlerin futbol üzerinden hayata geçirdikleri kirli planları sayesinde dünyayı ele geçirme ve yönetme çabaları. adına her ne derseniz diyin. futbolda bir takım çıkar odaklarının sergiledikleri komplolara dair teoriler.

    ilkini ben yazayım.

    son senelerde galatasaray trabzonspor maçları çok olaylı geçiyor. hakem kararları müthiş tartışılıyor. hatta tartışılacak kararlar olmasa bile medya kararların tartışılacağı ortamı yaratıyor. her iki takım taraftarının da adaletsizlik hissini vicdanlarının en derininde hissetmesi için elden gelen yapılıyor.
    malum 3 temmuz 2011 şike davasının iki önemli tarafı bunlar. biri o sezon yapılan şikeden en çok zarar gören takım, diğeri yani galatasaray'ımız o sezon temiz kalabilmeyi başarabilmiş belki de tek takım.

    trabzonspor taraftarının fenerbahçe'ye yönelik nefretini başka bir takıma kanalize edebilmek hem şike olayının üstünün daha kolay kapatılmasına neden olur, hem de hükümete yönelik muhalefeti azaltır.

    şimdi bakıyorum da 17/18 sezonunda deplasmandaki maçta feghouli'nin haksız yere atılması, olcay'a hakemin doğrudan kırmızıyı çıkaramaması, bu sezon yine trabzon'daki maçta trabzonspor'un atlanan kırmızısı, belhanda'ya çıkan ucuz kırmızı, önceki sezonlardaki bol kırmızılı maçlar, tartışmalı bir çok karar, istikrarlı olarak trabzonspor tribünlerinin hassas noktamız ali sami yen'e ve metin oktay'a yönelik hakaretleri...

    bana sanki iki takım arasında düşmanlık yaratılmaya çalışılıyor gibi geliyor hep. bu işin de açıkcası tesadüfi olamayacak kadar çok olayla sürekli provoke edildiğini düşünüyorum.

    trabzonspor'un kupasının çalınması, galatasaray'ın adalet yerini bulmadığı için rekabette yaşadığı kayıplar.. işte bunların önüne hep yaratılan düşmanlıkla geçilmeye çalışılıyor. şike muhabbetinde trabzonspor'un şampiyonluğunun çalınmasına galatasaraylılar oh olsun diyecek, trabzonsporlular da şike mevzusunda adalet isteyen tek takımdan nefret edecekler. ortak paydada buluşamayacaklar. her iki takım taraftarının da uğradığı adaletsizlik hissi bu şekilde bastırılacak... federasyon ve fenerbahçesi hedef olmaktan çıkacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın