resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9237
    (bkz: 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı)nda maç 0-0ken rodallega'nın tehlikeli pozisyonunda açıyı kapatmış ve topu kurtarmıştır. o pozisyonda gol yemiş olsaydık maçı kazanamayabilirdik. 0-0ken kapanan trabzonspor, 1-0 öne geçince otobüs çekerdi ve aşmamız çok ama çok zor olurdu.

    3-1ken rodallega'nın kafa vuruşunu müthiş bir refleksle çıkarmıştır. soran olursa üstüne geldi dersiniz. ama pozisyon alma meselesi budur ve bir kaleci için en mühim mevzudur. hadi, pozisyon alamamasıyla ilgili apır sapır kolajlar yapsın aptal twitter hesapları da eğlenelim! o kafa topunu çıkaracak, o kadar hızlı pozisyonda kornere çelmeyi düşünecek kaleci sayısı çok azdır.

    bence maçın kahramanı kendisidir. "iki top çıkarmaktan başka ne yaptı?" diyen müthiş yazarlarımız var. onlara diyecek bir şey cidden yok. çünkü bazı yorumlar artık ezbere dayanıyor. ağzıyla kuş tutsa yaranmaz misali, muslera, belhanda ne yapsa yaranamaz bazılarına.

    geldiği seneden bugüne kadar her zaman ligin en iyi kalecisi olmuş kedimizdir. onun iyi olup olmadığı dünya çapındaki kalecilerle arasındaki sıralamayla ilgilidir. bu sene form olarak dünya çapındaki rakiplerinin gerisinde, türkiye ligindeki rakiplerinin hala ve hala çok ilerisinde!
App Store'dan indirin Google Play'den alın