• 288
    ben hayatimda yurt disina cikmadim. televizyon ve internet harici ne lig takip ettim ne de futbol vs. yasim (30) cok genc degil. yasli da sayilmam. ulke icinden takip ettigim kadariyla bize ne izlettirilmesi gerekiyor ve isteniyorsa onu izliyoruz arkadaslar. tahminim dunyada da boyledir.

    cocuklugumuz ve gencligimizde kalbimizin bir parcasi galatasaray sevgisi oldu ki galatasarayin en zirve zamanlari bizim cocukluk genclik yillarimiza denk geldi. sansli hissediyorum kendimi. ama buyudukce ulkenin haline ve insanligin haline kafa yordukca boyle kitlesel sekilde takip edilen olaylarin maalesef cok temiz olmadigini, bizim anladigimizdan cok daha pis amaclarin guduldugunu goruyorsun, anliyorsun ve maalesef uzuluyorsun. sonunda da epeyce soguyorsun.

    ulkemizin, toplumumuzun ve dunyanin kotu bir donemden gectigi, toplum ve insan ozelliklerimizin giderek yozlastigi bir ortamda maalesef ki bu isler insanlara guzellik olsun diye organize edilmiyor. bence siz de izlemekten oteye gecmeyin. cok da sey yapmayin yani.

    son soz: kalitesi belli, amaci belli, kotu bir lig. insan istiyor ki guzellik sacsin ama oyle degil iste !
App Store'dan indirin Google Play'den alın