• 1235
    2018-2019 sezonu fiksturlerini incelerken 26. haftaya kadar ve 26. hafta sonrasi seklinde degerlendirmek daha isabetli olabilir. 26. haftayi takiben once milli mac arasi, sonrasinda ise yerel secimler sebebiyle liglerde mac oynanmayacak. bu ara, iki mac arasinda 3 hafta olmasi anlamina geliyor ve kilit oyunculari yasli olan basaksehir icin bu ara cok kritik olacak. nasil ki ikinci yarinin basina ust uste trabzon(d), kasimpasa ve akhisar(d) gibi zorlu bir fiksturde 9 puan alarak girdilerse, dinlendikten sonra oynayacaklari konya ve besiktas(d) maclari da kagit uzerinde zor olsa da dinc bir basaksehir bu maclarda tahminimce puan birakmayacaktir.

    surpriz kayiplar bu aranin oncesinde, bursa ile istanbul'da fatih terim stadinda oynayacaklari macla baslayip kayseri deplasmaninda sona eren 4 maclik surecte gelebilir. iyimser bir bakisla 18 subat 2019 tarihinde antalya deplasmaninda cikacaklari maci da bu seriye dahil edebiliriz. 17 mart 2019 pazar aksami, eger biz de o gune kadar oynayacagimiz 5 macta en azindan 12-13 ve hatta belki 15 puan aldiysak tek maca inmis bir puan farkiyla ve hatta cok sansliysak belki daha iyi bir tabloyla bile karsi karsiya olabiliriz.

    tabi biz 17 mart 2019 pazar aksamina kadar oynayacagimiz kasimpasa(d), akhisar, erzurum(d), antalya, bursa(d) maclari sonucunda en azindan 51-52 puanda degilsek sampiyonluktan bahsedemeyiz. rakibin puan kaybi ve bizim seri yakalamamiz sart. en iyi ihtimalle 26. haftayi 50'yle gecersek hala sansimiz kalmis olabilir ama 51-52 daha tercih edilebilir durumda. tum maclarimizi kazanirsak 54 puana ulasiyoruz ki sanirim en az bir fire veririz, ama vermeyip 54 puana ulasirsak milli mac arasina lider bile girebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın