2018-2019 Türkiye Süper Lig 21.Hafta Maçı
19:00 Ali Sami Yen Arena
3 - 1
  • 425
    kimisi kaos futbolu der ama böyle coşkulu oyunları hep sevmişimdir, bence güzel de oynadık. tabii rakibin ciddi eksiklikleri olması da bize karşı direnememelerine neden oldu.

    stoperler hala birbirine alışamamış, bu da yer yer ciddi pozisyonlar vermemize neden oluyor. hatta bazı boşluklara çok iyi sızdı bazı trabzonsporlu oyuncular ama istedikleri pasları alamadılar neyse ki. böylece pozisyon olmadı ama başka takımlar o pasları atarsa sıkıntı. defansta eksiğimiz bu diyebilirim.
    bir diğer problem de ileride çok top kaybı yapmamız idi. bu sebeple kalemizde çok pozisyon görüyorduk. bu maçta az yaptık, şut çekmeleri söylenmiş sanırım. hakikaten ne olursa olsun aut falan fişmekan o şut çekilmeli ki top dönüp kalemizde pozisyon olmasın. ileride bu gereksiz top kayıplarını da azaltmalıyız, bu maçta ki kayıpları da yapmamalıyız aslında; bu maçtan da iyi olmalıyız bu konuda.
    bu kadroya oyunu da soğutamıyoruz haliyle ancak bu konuda yapacak pek de bir şey yok. oyuncu karakterleri buna müsait değil.

    hücumda oynamamız gereken gibi oynadık. şahsen beğendim. içeride zaten bu tarz oyunu hep oynuyoruz gerçi, öenmli olan deplasmanlarda da 3 puanları toplayabilmek. inşallah haftaya tüm futbolcuları eleştirmeyiz gene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın