• 21064
    futbolun temel olgularını göz ardı eden takımımız.

    derinlik, alan daraltma ve genişlik adına neredeyse hiçbir şey gösterilmiyor. hem alanya hem hatay maçında hücumda pas atacak adam bulamazken savunmada rakibin iki pasla orta alanı geçtiklerini gördük. atak oyuncularımız sahte koşular yapmıyor, alan açmıyor, ayağına aldığı topu çok kısa sürede kaybediyor ve en önemlisi hücum sonlandırmayı bilmiyoruz. kanat oyuncularımız çizgiye inmiyor, bekler topu ayağına alınca sanki ilk defa görmüş gibi heyecandan ne yapacaklarını bilmez hale geliyorlar. alelacele topu ayaklarından çıkarmaya çalışıyorlar. umarım trabzon maçında mariano ve yuto sahada olur ve hücuma zenginlik katarlar.

    savunmada ise hücumda görmediğimiz genişliği görüyoruz. takım olarak alanları kapatamıyoruz. rakibimizde kafasını kaldırabilen bir kaç oyuncu olması presi kırmalarına rahatlıkla yetiyor. rakibini jog atarak kovalayan belhanda, tek hareketle çalım atılıp oyundan düşürülen badou, ayağını toptan bile sakınan onyekuru ile takım savunmasında ciddi sorunlar yaşıyoruz.

    herkes yanındaki arkadaşı için bir adım fazla atmadığı sürece 11 tane direği ister 3-5-2 ister 4-4-2 ister 4-3-3 şeklinde diz, hiçbir faydası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın