resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 353
    galatasaray sözlük stoper gömme şenliklerinden nasibini 6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçı ile almaya başlayan futbolcu.

    üstün galatasaray sözlük scoutları yakın geçmişte kimleri mi beğenmedi?

    (bkz: jason denayer)
    savruk, bu nasıl stoper, sağ bek oynasın, bundan bir halt olmaz denildi. sonra kabullenildi. sonra iyi oynadı. sonra şampiyon takımın parçası oldu. sonra lyon'a gitti. şimdilerde "niye maicon'u aldık, onu alaydık" deniyor. alsaydık büyük gs sözlük scoutları denayer kim moruk çekecekti.

    (bkz: ozan kabak)
    çok penaltı yaptırıyor dendi. bir iki cılız sesten "topla çok oynuyor" yorumunu bile duyduk. ne mi oldu? yarım sezonda 12 milyon euro kazandırdı bu oğlan. cengiz ünder'den yol olmaz diyenleri de aralarında barındıran gs sözlük scoutları kendisini de beğenmedi.

    bakın daha şampiyon takımın öyle veya böyle parçası olan maicon'u, henüz oynamaya başlamayan gökay güney'i falan saymadım.

    luyindama da çok çıkıyormuş, chedjou cosplay'i yapıyormuş, rastalı saçlarıyla bob marley özentisi olmasına rağmen geceleri gizli gizli ağlayarak severus snape'i özlüyormuş diye eleştiriliyor. sıra sende aslanım. seni de savunuyoruz. belli ki enerjiksin, güçlüsün, müdahalelerin fena değil.

    yedirmeyeceğiz.

    6 şubat 2019 galatasaray hatayspor maçında da bir önceki maçta olduğu gibi haksız kart görmüştür ayrıca. saçma sapan insanları hakem yapmaktan bıkmadılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın