• 180
    kevin durantsiz hali asla eskisi gibi olmayacak takım. verilen 2015/2016 örneği günümüz şartlarında hiç ama hiç geçerli değil. o sene 50 galibiyeti bulabilen kaç takım vardı ki allah aşkına. nba'in açık ara en zayıf kadrolara sahip olduğu, günümüzdeki yıldızların daha yeni yeni göründüğü yıldı. zaten kendilerine karşı koyacak hiçbir takım yoktu. adamlar koca sezonu bir pivotları olmadan götürdüler. şimdi jokic'in, porzingis'in, olası bir lakers takasında anthony davis'in olduğu bir konferansta aynı şeyi denesinler bakalım. şu an şu kadroyla bile bu konferansta zorlanıyorlar.

    tekrar söylüyorum. klay thompson'a max kontrat verdiğinde elindekilerden tutamazsa salary cap'e takılacağı için takımda 2016 yılında rakiplerinin zaafiyeti kullanamadığı çok fazla eksik ortaya çıkacak. asıl mesele de bu. hangi parayla durant ya da cousins'in yerini dolduracaklar. 150 milyon eurosuyla ali koç mu gelecek oraya da?

    günümüzde los angeles lakers öyle ya da böyle yeni bir güç oluşturuyor. her takımı rahatlıkla zorlayacak portland, denver ve utah geliyor. oklahoma'nın çok iyi olması bir hamleye bakar. luka doncic ve kristaps porzingis'li dallas'ın yaz sezonunda 3. yıldızı kadrosuna katmayacağını düşünmek de çok komik olur. doğuda toronto, milwaukee, boston, indiana ve philadelphia artık çok iyiler. bir de bu açıdan bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın