• 178
    kevin durantbenim nba'de en çok beğendiğim gittiği her takımı şampiyonluk adayı yapabilecek bir mvp'dir. damarcus cousinsda yine her takımın isteyeceği muazzam bir pota altı oyuncusu bir all-star.

    ancak gsw nba normal sezon all-time maç kazanma rekorunu kırarken ellerinde ne kevin durant ne de damarcus cousins vardı. dolayısı ile ikisini birden kaybetseler bile tabiki de güç kaybederler ancak çökmezler.

    kd, cousins ve draymond greenüçlüsünden ikisini kaybedeceklerse bile burda takımda kalan green olur çünkü splash brothers'ı * bozmayacaklarını düşününce hücum da bunlar ve eklenecek yan parçalar ile ilerleyeceklerdir defans kısmında ise elit bir savunucu kabul edilebilecek green takımda kalacaktır. böyle olunca da pivot olarak mcgee klasmanında biri ile bile ilerlersin ki ilerlediler de zaten.

    önümüzdeki yaz bir değişim geçirecekleri aşikar ancak orta seviyeye fln düşmeleri için mevcut ilk 5 ten 4 oyuncu kaybetmeleri ve saçma sapan kontratları toparlamaları lazım ki tekme tokatlı analı bacılı bir kavga çıkmadığı sürece böyle bir durum olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın