• 20
    küçük çaplı bir fiyasko ile neticelenmiş maç. canlı izlemedim, maç esnasında dvr kaydı alıp dün gece tamamını izledim. maçın en keyifli şeyi kesinlikle maçı anlatan jim nantz ve tony romo ikilisiydi.

    new england'ın savunması çok da iyi olmayan bir takım olmasına rağmen rams hücumunun üstüne battaniye atmış gibi oynaması tamamiyle belichik'in takımını maça hazırlama şeklinden ve jared goff'un da henüz bu seviyelerde futbol oynamaya hazır olamayışından kaynaklıydı. bir anda nfl'de en popüler insan haline gelen rams koçu sean mcvay ise belichik'ten bir ustalık dersi alarak genç koçları kandırabilirsin ama numaraların bana sökmez mesajını acı bir şekilde deneyimlemiş oldu.

    yanlış hatırlamıyorsam goff'un tamamladığı ilk 3rd down pası 3. çeyreğin sonunda geldi. ona rağmen hala skor çok yakın olduğu için maçı kazanabilirlerdi ama new england touchdown'ı öncesinde cooks birkaç saniye bomboş touchdown alanında durmasına rağmen goff'un onu geç görmesi maçın kırılma anıydı. o pozisyon tamamiyle interception yapma korkusundan kaynaklandı.

    tom brady açısından bakacak olursak da aslında hiç de iyi bir oyun çıkarmadı o da. ama adamın bir offensive line'ı var ki arkasında piknik yapsa yine ona gelemezler. brady da bundan bir güzel faydalandı ve tek td ile fişi çekti.

    bu arada maç daha öncr bahsettiğim boykot vakası yüzünden son 10 yılın en az izlenen super bowl maçı oldu. new orleans bölgesinden ise %26.1'lik izlenme oranıyla nfl tarihinin en düşük reytingini almış. bu her ne kadar nfl için çok önemli bir gösterge olacak olsa da cbs kanalı için hiçbir şey ifade etmiyor çünkü reklam başına kazandıkları 5.2 milyon dolar hesaplarına yatmıştır bile.

    son yılların en güzel ve çekişmeli normal sezonunun nispeten zevksiz bir playoffla ve rezalet bir finalle bitmesi hiç yakışmadı. 1 ay sonra offseason başlıyor, nisan'da draft, sonra mayıs'ta ota, sonra mini camp ve ağustos itibariyle de training camp var. eylül ayında da yine yeniden the big dance.
App Store'dan indirin Google Play'den alın