• 1188
    kulüp başkanı bizim ibb ile bir alakamız yok, başakşehirspor farklı bir takım diyor, nesi farklıysa?
    cumhurbaşkanı çıkıyor; bu takımı belediye başkanıyken ben kurdum diyor :)
    nasıl oluyorsa sponsorları da hep belediye kuruluşları ve zarar eden kurumlar, bizim ve daha çok istanbulluların parasıyla can bulan işletmeler. zarar eden birçok belediye kurumu nedense hepsi toplanıp başakşehirspor'a sponsor olmuş. gideri olmayan ve deli geliri olan bu belediye işletmeleri nedense hep gidip başakşehir'e sponsor olmuş ve her sene zarar açıklıyor? ne kadar da mantıklı, inandırıcı ve içimize sinen şeyler demi :)

    sorarsan cengiz ünder'den gelen parayla şaapıyoruz dersin. şampiyon yapılacak araplar'a katarlar'a satılacak tamam eyvallah da kaça satılacak da kime ne kadar düşecek ne kadar bölünecek de bu harcanan vergilerimizi, paralarımızı da sıfırlayıp üstüne kişi başı epey para bırakacak? bu kadar yiyici sırafa bekliyor satılacak o paradan tırtıklayacak da para bu kadar bölününce pek de bir şey kalmıyor gibi...

    bu arada paris veya manchester city örnekleri pek uyuşmuyor başakşehir ile. onlar taraftarı olan, ancak bir süredir başarı kazanmayan kulüplerdi ama taraftarları ve geçmişleri olan takımlar. başakşehirspor'u kim neden bu kadar büyük bir istekle satın almak istesin? geleceği yok bir kere bunların taraftarsızlar. e şampiyon yaptın ettin, gelecek para zaten harcadığın paraya eş gibi. o para bölünecek falan filan, kimseye ahım şahım bir şey düşmeyecek ama esas istanbul takımlarının taraftarları para harcamayı kesince bu ligin değeri epey düşecek. orta ve uzun vadede her türlü yine bu takımın arkasındakiler kaybediyor ve kaybedecek. yediğiniz küfürlerle ve aldığınız ahlarla baş başa kalacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın