• 285
    sırf galatasarayımızın hatrına izliyorum. yoksa bu kadar dandik bir lig izlenmez. bu kadar vasat zihinlerin yönlendirdiği, çıkar için her türlü eyyamın yapıldığı bir lige yayıncı kuruluş nasıl bu kadar para veriyor hayret ediyorum.

    başkanları, yönetimleri, teknik adamları, futbolcuları, hatta hakemleri bile %80 oranında spor kültüründen uzak. sportmenlikten ve futbolun güzelliklerinden son derece uzak bir lig. bu lig sadece üç büyüklerin aşkına ve hatrına oynanıyor. onda da sağolsunlar, kim sivrilirse diğerleri bir olup aşağı çekmeye çalışıyorlar.

    yabancı kuralı tartışması, playoff icat etmeler, tff hakem operasyonları, “var” hileleri, medyanın gündem belirlemeleri hepsi facia. yazıklar olsun bu lige. bu ligden de bu ülke futbolundan da hiçbir cacık olmaz. kendi içinde bir düzeni ve sistemi oturtulmuş, ligin durumuna göre heyecanı sonlara yaymak adına her türlü sahne sergilenir. her sene de aynı terane devam eder.

    keşke sonuçları sadece sahada oynayan futbolcular ve maçlarda sadece gördüğünü çalan tarafsız hakemler belirlese. ama öyle değil, olamaz da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın