resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5997
    suresiz kadro disi kalmasi gerek cop. bu adamdan cacik olmaz. koskoca ilk yariyi cope atti kaybettigi her top tehlike oldu oynayamayan alanyayi oynatti. yakin cekim suratini goruyorsun pes etmis, yilgin. azari yiyince biraz kipirdanmis 10 dakika kadar oynadi. sonra yine cop. keske selcuk oynasaydi durumuna geldim. vallahi de yazik ya. ben boyle vurdum duymaz adami galatasaray formasina yakistiramiyorum. 10 numara giymissin yok 8 yok 6 neyse ne. top oyna birader mucadele et. burasi galatasaray ya bu kadar ucuz degil ya. olmamali. 10 tane adam canini disine takmis bu bi oyana yatiyor bi bu yana yatiyor yanindakine pas vermekten aciz. valla yazdikca deliriyorum delirdikce yaziyorum ne pis adammis be.

    su aksamdan sonra da hala daha bu adami savunan var inanamiyorum gercekten. bi acin bakin izleyin kaybettigi toplari en kotu sezonunda selcuk kaybetmedi.

    edit: 2 subat 2019 alanyaspor galatasaray

    edit 2: nasil izliyorsunuz maci gercekten anlamiyorum. onyekuru topu nerde kaybediyor belhanda nerde kaybediyor. alanya'nin uzerimize gelme niyeti yoktu. bu arkadas ilk yari artik sayamadigim saymadigim toplari kaybede kaybede adamlari besledi. siz zannediyor musunuz terim bu adami oynatacak falan. terim 90 dakika sansi verdi yedigi halti duzeltsin diye. 1 gol attirdi 10 dakika top oynadi. hadi birakin allahaskina bu kadar top kaybeden adamla isimiz olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın