resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9113
    aralık 2017'den bu yana, tam 14 aydır formsuz olan kaleci. ha düzeldi ha düzelecek diye bir senedir bekliyoruz ama hiçbir değişim yok maşallah. kaleciler yaşlandıkça gelişir ama muslera her geçen gün biraz daha geriye gidiyor. chelsea maçında* willian'ın çektiği şutu kafasıyla kurtaran adam nerede, olcan adın'dan djalma'dan komik komik goller yiyen adam nerede?

    itiraf edeyim bu durumu ben de uzun süre muslera'ya konduramadım. yok tudor'la anlaşamadı dedik, defans hattı sürekli değişiyor dedik, çocuğu oldu onun telaşına düştü dedik ama artık mızrak çuvala sığmıyor. bir kaleci 25-26 yaşında yemediği golleri 30 yaşından sonra yiyorsa bunun tek bir açıklaması vardır.

    belli ki muslera artık kendini zorlamıyor, eskisi kadar çalışmıyor. daha iyi bir kaleci olup kariyerinde yükselme hedefi sona ermiş, aydan aya maaşını alan memur gibi takılıyor. bunun karşılığında da senelik 4 milyon euro alıyor. böyle bir ticaret dünyanın hiçbir yerinde olmayacağı için ya maaşını düşürüp kontratını bir sene daha uzatır ya da uzak ülkelerden birine satılır.

    yerine de muslera kadar iyi olmayan ama kariyerinde yükselme hedefi olan, başarıya aç, hırslı bir kaleci alınır. senelik 1.5-2 milyon euro verilir, mevzu kapanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın