• 42
    become a legend'i çözmüş bir insan olarak her şeyin yapılabileceğini söyleyebilirim öncelikle. 3. sezonumda manu formasını sırtıma geçirip ligte 33 şampiyonlar liginde 19 golle gol kralı oldum ayrıca ingiltere kupasının da asist kralı oldum. milli formayla katıldığım 2 kupayı da kaldırmayı başardım. 4. sezonumdaki dünya kupasını kaldırırken ben de 13 golle gol kralı olmayı başardım.

    sırasıyla ilk sezonumda 7
    ikinci sezonumda 19
    üçüncü sezonumda 52
    dördüncü sezonumda 67 gol atmayı başardım. galiba legend dediğimiz olay da budur. olayın son noktasına geldiğimi düşününce de başladım fantaziye. zaten 22 yaşın başındayım ve overall'im 85 -90 aralığında. body balance ve sürat bakımından perfect durumdayım diye düşünerek manu dan lyon'a transfer olup biraz da ligue 1'e tecavüz edeceğim.

    daha önceki entrylerimde de bahsettiğim gibi her şey çok ciddi konsantrasyon ve sabır işidir bu oyunda. başarılı olmanın hazzı da gerçekten bambaşka. hakikaten o işleri yapmanın hazzını yaşatıyor. ayrıca transfer olduğunuz takımı iyi analiz edin. çoğu futbolcu kendine özgü alışkanlıklara sahip. onları iyi etüt ederseniz peynir ekmek gibi gol atarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın