• 1899
    göreve geldiğinden beri tek yapması gereken az konuşmaktı. konuştuğunda da kulübün maddi durumları nedeniyle zorlu bir süreçten geçileceğini, önceki yönetimler gibi davranıp isimlerinin taraftarlarca haykırılmasını kendilerinin de isteyeceğini ama galatasaray'ın zor durumda olduğunu, bu yolda taraftarların sabrını dilediklerini söylemekti.

    gereksiz rüyalarda görülen forvetlerden bahsedilmesi, albayrak çıkıp 2 forvet alıcaz, devreye bi ulaşalım uçucaz demese, taraftar serzenişte bulununca -illa ki bulunan çıkar çünkü- sorunları gidermeye çalışıyoruz diye açıklama yapsalar yeterdi.

    o zaman ne gomis ne rodrigez ne ozan satılınca, ne serdar kadro dışı bırakılınca laf üstüne laf yemeyeceklerdi. yine yiyeceklerdi ama az yıpranacaktı kulüp. her defasında biz enkaz kaldırıyoruz. ne yazık ki bu yolda çok sevilmeyeceğiz deseler saygı kazanırlardı. en büyük cefayı fatih terim çekecekti ki adam zaten eninde sonunda çekiyor. onunla bilgileri düzenli paylaşsalar yeterdi.

    böyle bir ortamda 1 ay boyunca zaten transfer beklemeyen taraftarın son gün mitroğlu, diagne gibi transferleri duyunca ne hale geleceklerini düşünebiliyor musunuz? formül çok basit ama işte olmuyor bu topraklarda...

    bu ülkede insanların en çok ihtiyacı olan şey dürüstlük, yalan söylenip kandırılmama. iyi niyetli bile olsan o hassas bölgeye dokunursan eleştiriyi yersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın