• 1898
    mali anlamda yaptıkları olumlu düzenlemeleri yapılan son transferlerle* de bir kere daha gözler önüne seren, eleştirilmesi gereken*, fakat gömülmemesi gereken yönetimdir.
    benim en büyük eleştirimi fatih hocayı karşılarına aldıklarını hissettiğim anda(u: 26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı sonrası hocanın yaptığı açıklamalardan sonra) olmuştu, o durum da bir gece operasyonu* ile hemen düzeltildi, yanlış anlamalar giderildi.

    yapılan transferler hem kalite olarak, hem ekonomik olarak(u: diagne'nin bonservisi tabiki çok pahalı ama muhtemel süper lig gol kralından bahsediyoruz), hem de yaş olarak oldukça iyi isimler. hepimiz forvetsizlikten dem vururken belki de unuttuğumuz bölge olan stoper pozisyonuna* da kaliteli iki ismi kattık.
    bu saatten sonra, hoca istemese olur muydu vb. spekülasyonları da, galatasaray'ın başarısına odaklanmamız gerektiğini düşündüğüm için, düşünmememiz gerektiğini savunuyorum.

    artık fatih hocanın da dediği gibi hak edene hakkını verme, ilgililere teşekkür etme zamanı gelmiştir. yapılan transferlerde ve geldikleri günden bu güne yapılan mali düzenlemelerle galatasaray'a katkıda bulunan başta mustafa cengiz olmak üzere bütün yönetime teşekkür ederim.**
App Store'dan indirin Google Play'den alın