• 1895
    önceki entrylerimde kendilerine ne kadar kızdıysam da transferin son gününde çok iyi işler yaparak mutlu etmiş yönetimdir.
    diagne ligde 2 sezondur kendini kanıtlamış bir oyuncu. 27 yaşındaki istim üstündeki bir oyuncu için 10 milyon euro çok değil. sadece 1 sezon kendisini avrupa arenasında göstermesi ile değerini 2’ye katlayabilir. zira 20-30 milyon eurolar avrupa kulüpleri için artık çerez parası oldu. kesinlikle zarar etmeyiz. en kötü aldığımız paraya satarız ki bu alınabilir bir risk.

    mitroğlu ise gerçekten muhteşem bir iş. tek kuruş kiralama bedeli ödemeden forvet rotasyonunu böyle bir oyuncu ile doldurmak muhteşem. her ne kadar bu sene marsilya’da çok kötü günler geçirse de geçmişi ortada.

    marcao izlediğimiz kadarıyla iyi oyuncu. ödenen bonservis ve maaş çok uygun. gene güzel iş.

    luyindama hakkında çok bilgim yok. oyuncuyu daha önce hiç izlemedim. ancak ekonomik olarak konuşulan rakamlar bence gayet makul. genç ve belli ki potansiyelli bir oyuncu. tutarsa ihya eder bizi.

    hasılı son gün 10 üzerinden 10’luk bir operasyon düzenlendiler.

    ancak sevgili yönetim, bu taraftarı transferin son gününe kadar kıvrandıracağınıza bütün bu oyuncuları devre arası kampına yetiştirseniz; transferleri eylül’den ocak ayına kadar halletseniz de biz taraftarlar bu kadar karın ağrısı çekmesek hem de siz bu kadar yıpranmasanız daha güzel olmaz mıydı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın