• 1894
    2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi boyunca yaptiklariyla eleştiriyi de övgüyü de hak etmiş yönetimimiz. yönetimin artıları da vardı eksileri de , bana göre artıları daha coktu. üstteki girdilerde bununla ilgili detaylı analizler yapılmış, ellerinize sağlık arkadaşlar.

    2018 - 2019 sezonu ara transfer dönemi tartışmalı, yorucu , yıpratıcı ve mutlu sonlu bir süreç oldu bizler için. ben özellikle fatih hoca 31 ocak' ı bekleyin dedikten sonra sakin kalıp yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceğini bekledim.

    transfer döneminin son günleri fatih hoca basın toplantısında tatli sert giydirmis, taraftar elestirileri ayyuka çıkmış, fırsatçı muhalifler kaos kokusunu almış bastırırken ortam hata yapmaya son derece müsaitti. ' galatasaray'in bir kurusunu sokağa atmayiz ' diyen bir yönetim için ciddi bir sınav dönemiydi. içlerinde benim de bulunduğum birçok taraftar yönetimin telaş transferi yapıp hunharca para harcayacağını düşünüyordu, hele ki ciner grubuyla diagne pazarlığı yapılırken.

    ama yönetim uygun maliyet ve maaşları içeren bonussuz sözleşmelerle hem de ihtiyacımız olan yerlere tartışmasız isimler alarak sözünü tuttu , paramızı sokağa atmadı. daha planlı olmayı öğrendiklerini/ ogreneceklerini düşünüyorum. kendilerine güvenim sonsuz , cok mutluyum , cok umutluyum , yuruyedursunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın