• 1893
    evet transfer dönemi* bittiğine göre bir değerlendirme yapabiliriz. mevcut transfer dönemi içinde yönetimi bazı konularda eleştirdim. serdar aziz konusunda diagne’ye 12 milyon eur verebileceği söylentileri çıktığında eleştirdim. transferlerin son iki güne bırakılmasını hala büyük bir hata ve kumar olarak görüyorum. göztepe maçında puan kaybetmiş olsaydık şu anda bu transferlerin hiç bir anlamı olmayacaktı. allahtan kazandık ve çok iyi transflerler yaptık da rüzgarı arkamıza aldık.

    serdar aziz konusu çok kötü yönetildi. oradan 2.3 milyon eur geldiğini açıkladılar ama bunu serdar’ın alacaklarına karşılık mı yoksa alacaklarından vazgeçip ödediği tazminat mı orası muallak.

    iyi niyetlerinden hiç bir daim şüphe etmedim. abdürrahim albayrak’ın olduğu yerde galatasaray’a ihanet olmaz. hatalar olur yanlışlar olur ama asla ihanet olmaz. bu entry en ofsayt entrylerim arasında durur. fikirlerim hala geçerli. (bkz: #2561624)

    gelelim diagne konusuna; daha önceki entrylerimde 7-8 milyon eur üzerindeki bir rakamın kendisi için fazla olduğunu söyledim. evet biraz fazla ama mevcut transfer piyasasında forvet yok. tetteh gibi adamlardan 8-10 milyon eur istediler. bilinmedik kapalı kutulara 7-8 vereceğimize bildiğimiz adama 10 vermek tölere edilebilir. diagne transferi ile galatasaray psikolojik olarak şampiyon olmuştur.

    alınan oyuncular nokta atışı adamlar. alınabilecek en iyi oyuncuları aldık. bu dönemle alakalı içime sinmeyen tek şey serdar’ın fenerbahçe’ye gitmesi oldu. kağıt üstünde 2.3 milyon eur bedel kazansak da yine de içime sinmiyor. o da nazar bocnuğu olsun.

    beceriksiz dediğimiz mustafa cengiz yönetimi son 2 günde harika denebilecek 3 transfer yaparak birçoğumuzu yanılttı.

    biz taraftar olarak her daim yanlış gördüğümüzü söyleyeceğiz ve galatasaray’ın kuruşunun hesabını da yeri geldiğinde soracağız. 2018-2019 ara transfer döneminde çok iyi oyuncular aldılar. emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın