resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1514
    türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en büyük yetenektir. bizi geçen sene 5. yapan zihniyete de sahipmiş kendisi onu da yeni öğrendik. tabi aynı adamlarla bir önceki sene şampiyon olduk ama o zaman zihniyet farklıydı tabi. 1 sene de boy attılar, sesleri falan değişti e tabi zihniyet de değişti, biz de 5. olduk.

    halı sahada, sokak arasında bile top oynayanlar bilir pas verirken adam seçmeniz çok zordur. hadi etrafınız boştur anlarım ama 2 saniyede başınıza 2 kişi toplanırken dur şuna pas atmiyim demezsiniz. zaten adama değil formaya atarsınız topu. ama arda yabancı düşmanı dimi doğru. forvet hattımızın alayı yabancı olduğundan ilerde arda topu aldı mı allah ne verdiyse herkesi geçiyor. bu arada ligde 8 asist yapıyor ama onları bana yaptı. boş zamanlarımda gizli golcülük yapıyorum galatasaray'da. bu arada avrupa gruplarına kadar da ya 5 ya 6 asist yapmıştı onları da topal'a, servet'e falan yapmıştır sanırım. tutup yabancılara yapacak değil ya. dün de o kadar kötü oynarken kewell'ın kafasına bir top indirdi ama onu da heralde hakan balta'ya benzetti emin değilim.

    bu arada bu çocuk 22 yaşında. hani siz 22 yaşında çok olgundunuz, büyük büyük zorlukları atladıyordunuz sanırım ama arda çok kolay yapamıyor kusura bakmayın. zorluk dediğim de galatasaray'ın kaptanı olması, hergün gazetecilerin peşinde koşması, d&g'nın t-shirtunu giydiğinde bütün gazetelerin aaa ne ayıp kötü örnek oluyorsun diye üstüne gelmesi falan. ki o t-shirt de silahsızlanmaya karşıydı. yani dediğim gibi eften püften şeyler bunlar, devre analizi 1. vizesinin yanında sorun mu bunlarda canım?

    kötü oynuyor bu aralar evet. toplarlar mı en kısa zamandı. eleştiri olmayacak mı evet ama eleştiri, atıp tutma değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın