resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1513
    şimdi buradaki futbol dahilerimizin önünde saygısızlık yaparak roma'yı ve oranın iki takımından biri olan as roma'yı anlatmayacağım. çünkü benim bilgim sizlerin yanında hiçbir anlam ifade etmemektedir. fakat araya ince bir detay sıkıştırmak istiyorum: ''roma ve totti.''
    bunun yanında geçmişimizde ilk bayrak ali sami yen beyefendi tarafından dalgalandırıldı. arkadaşlarının da çok büyük katkısı vardı. o bayrağın taşıyıcısı kurucumuz ali sami yen idi. bayrağımız yıllarca dalgalandı, dalgalanacak... dönemsel değişmeler oldu. bayrak teslim edildi. bu, yeri geldi metin oktay oldu, yeri geldi bülent korkmaz oldu. her zaman bir liderimiz oldu. olması da lazım. ve hiçbir zaman güvenilmeyen isimlerin ellerine geçmedi bu kutsal bayrak. herkesin içi rahat olsun. günümüzde arda'dır taşıyıcı olan. yükü ağırdır, önemlidir, kutsaldır. muhakkak ki farkındadır.

    bizim için bütünlük önemlidir. bugün dahi sultani'de en önemli konu budur her şeyden önce. dünya değişebilir, futbol değişebilir, çevre değişebilir. fakat galatasaray'ın bir bakış açısı, geleneği, adeti vardır. tarihin içinde kocaman bir sayfadır galatasaray. bu sayfayı tüm galatasaraylılar okumalı, ezberlemelidir. bulabileceğimiz örnekler orada yazıyor çünkü. orada yazıyor ki ne olduğumuzu bilelim. tarih bellidir, yapılanlar, kurucular, yola beraber çıkanlar bir bir yazılmıştır. bazılarının tarihinde kimi uydurmalar son derece ustaca yazılmış olsa dahi biz onlara itibar etmeyerek bir yerlere gelmişizdir. biliyoruz ki yolumuz bellidir.

    kimilerinin tarihi boyunca övünebileceği bir tek lideri bile yokken, bizim kıymet bilmememizdir kaptanı üzen.
    bugün roma'ya sembol olsun diye francesco totti'ye servetler bahşedilirken, bizim eleştiri yapmak adına bilincsiz ve yersiz eleştirme huyumuz kendimizi, değerlerimizi mahvetmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın