• 1868
    taraftar 1 adim atacak yönetim de 1 adim atacak ve yapilmasi gereken abdurrahim gibi kisilerin yerine dünya futbolunu bilen bir yöneticinin görev yapmasi.

    su yönetimde atiyorum 3 kisi degisse 3 tane profesyonel görev alsa bu yönetimin yaptigi hatalari da yapmayiz güclenerek devam ederiz.

    abdurrahim transfere karismayan, teknik ekiple yönetim arasinda köprü vazifesi görevinde sabit kalmali.

    cünkü görüyoruz ki abdurrahim yurtici transferde gerek siyasi olarak gerekse is dünyasinda önemli bir figür oldugu icin oldukca becerikli ama yurtdisi transferde basarisiz, o yüzden ne abdurrahim kendisini zorlasin ne de mevkisi o'nu zorlasin.

    mustafa cengiz'in güvendigim tek yani var o da adam ben mali olarak toparlanicam arkadas dedi, öyle transfer sözü, basari sözü vs vermedi, geldiginden beri 1 tane sözü var o da kulübün ceza alma muhabbetinde görev almasindan dolayi adam kendisini önce mali konularda sorumlu hissediyor.

    baskana yardimci olan 2 kisi var onlardan biri yusuf günay ben kendisinin de acemilik döneminde oldugunu düsünüyorum, bir de abdurrahim var. zaten su 3'lüye bakinca bu üclünün yurtdisi transfer piyasasina hakim olup transferin ilk günlerinde oyuncu almasini bekleyemezsin.

    eger transferden sorumlu ve menajerlerin oyuncagi olmayan bir yönetici bulabilirsek artik bu yönetim basarisina göre belki 2. dönemi bile hakedebilir.

    kendilerini seviyordum ama baskanin divan kurulunda yönetici arkadaslarimizin cogu taraftarin küfüründen hakaretinden hasta oldu deyince cidden üzüldüm ve yöneticilerin de duygulariyla hareket ettigini düsünerek kendilerine daha fazla destek oldum.

    gerek taraftarlar gerek teknik heyet gerek yönetim bir sinavi gectik, birbirimizi kirdik üzdük ama sonucu iyi oldu.

    genelde galatasarayimizin isleri gec olur ama tam olur, insallah 22. sampiyonlugumuzu yasariz.

    bu transfer döneminde kirip üzdügüm birileri varsa -ki birsürü elestiri aldim, birilerinin adami dendi hem burda hem ekside onlardan özür dilerim.

    sürekli sakin olalim dedim sakin olalim dedim sonunda transferlerle cildirdik.

    fatih hoca eliyle 3 yapinca emindim böyle güzel seyler olacagina.
App Store'dan indirin Google Play'den alın